Passzívházak ablakai

Az épületek hőtechnikai követelményei egyre szigorúbbak.

A burkolatszerkezetek részét képezik az olyan nyílások, mint az ablakok, ajtók, erkélyek, portálok, valamint a lakóházak télikertjei. A magas energiaköltségek arra kényszerítik az embereket, hogy az energiahatékony épületekről gondolkodjanak. Az Európai Unió irányelve szerint a 31. 2020 decemberére minden új épületnek közel nulla energiafelhasználásúnak kell lennie.

Az átlagos háztartásokban a hőfogyasztás évi 200-300 kWh/m2 között van, az új épületekben 150 kWh/m2 körül van, a passzívházakban pedig nem haladja meg a 15 kWh/m2-t. Egy másik típus az úgynevezett „nulla” ház, amely legfeljebb 5 kWh/m2 fűtési energiát fogyaszt.Megfelelő kialakítással a ház napelemek nélkül is túlmelegszik a naptól. Ha a ház megfelelő helyen van, a napenergia vagy a talajhő energiaforrásként is felhasználható. A jó szigetelés a hőmegtakarítás előfeltétele. A passzívházak még légmentesítettek is, szabályozott légkeringéssel. Télen nincs szükségük radiátorra, nyáron légkondicionálóra, és egészségesebbek az emberek számára.

Szlovákia kötelező energiatanúsítványt vezetett be nemcsak minden új épületre, hanem a jelentős felújításon (pl. szigetelés) átesett épületekre is. A tanúsítvány az épületet egy energiaosztályba sorolja. Az energiatanúsítványt az adásvételi szerződés mellékleteként is be kell nyújtani.

Ajánlatunk

Alu Zero

Easy Line – S

Easy Flat – S

Nem tud választani?

Tanácsot adunk Önnek!

Ajánlj nekem!

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.