Konyhaajtó

Szórt festésű ajtók

Permetezésünk minősége abszolút kompromisszumok nélküli. Az évek során egy nagyon kifinomult eljárást fejlesztettünk ki, amelynek során négy (matt felületek) vagy hat (fényes felületek) 200-220 g/m2 -es lakkréteget viszünk fel egymás után az ajtóra.

A legújabb trendekkel is lépést tartunk a szupermatt lakkok formájában. A szinte csodaszerű változat a G5-ös társasban található nanólakkozott ajtó. Az ilyen felület könnyen javítható nano szivaccsal vagy közönséges vasalóval. Néhány tíz másodperc alatt az ajtó felülete ismét tökéletesen sima lesz.

Végigböngészni

Furnérozott ajtók

A furnérozott ajtók 18-19 mm vastag forgácslapból és különböző hazai és egzotikus fafajtákból nyert ragasztott természetes furnérból állnak.

Végigböngészni

Fényes és matt

Az exkluzivitás és a luxus benyomása több mint nyilvánvaló, akár ragaszkodik a feketéhez, akár más dekorációkkal kombinálja.

Végigböngészni

Mart ajtók

Az ajtó peremétől való szabályos marási távolsággal a forma összefüggő szerkezetet kap. Ez egységes és rendezett benyomást kelt a bútoron.

Végigböngészni

Tömörfa

A fa bútorájtok a természetes anyagok kedvelőinek örömet okoznak. Ha rusztikus stílusban rendezné be fából készült konyháját, itt megtalálja a megoldást. Fa ajtóink felületét marással egészítjük ki.

Végigböngészni

Fafajták

A fa konyhabútor ajtók választása az egyik legszebb és legtermészetesebb lehetőség otthona számára. A fa melegséget, eleganciát és hitelességet hoz a konyhába, amely bármilyen stílusú dekorációhoz illik.

Végigböngészni

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

This site is registered on wpml.org as a development site.