Történelmi kastély ablakai

MODERN MINŐSÉG EGY KIS TÖRTÉNELEMMEL

Olyan történelmi épületek, korabeli villák és kúriák ablakainak gyártására szakosodtunk, ahol a hangsúly a történelmi örökségen vagy a műemlékvédelmi hatóság által közvetlenül megkövetelt precíz kivitelezésen van.

Ezeket az ablakokat történelmi épületek számára gyártjuk replikaként. Ezek kiegészíthetők dekoratív elemekkel. A felületkezelés ugyanazzal a technológiával készül, mint az euroablakok esetében.

Az ablakszárnyas ablakok, más néven karnisablakok, két részből álló ablakok, amelyekben az egyes szárnyak között rés van. Készítésük során ügyelünk arra, hogy az épület történelmi örökségét vagy az eredeti pontos másolatát biztosítsuk.

A munkánk

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.