Téli kertek

Az Imné-kertek egyre több rajongót szereznek, meghatározó építészeti elemet jelentenek. Növeli az életterét, hazaviszi a természet egy darabját. Egy teljes értékű télikertnek legalább 15 méteresnek kell lennie.2 és egy plusz szoba kényelmét nyújtja.

Egész évben használható minőségi fából készült télikertek

A legjobb, ha a télikertet a házzal együtt tervezik, mert nagyon fontos tényező a helyes elhelyezés és a helyes tájolás a kardinális pontokhoz képest, hogy egész évben használható legyen. A legjobb tájolás nyugati vagy keleti, megfelelő szellőzéssel és árnyékolással. Keleti fekvésű télikertek – élvezze a kellemes reggelit a reggeli nap első sugarainál.

A déli tájolású télikert télen kellemes meleget, nyáron viszont elviselhetetlen hőséget biztosít, ezért megfelelő szellőztetésre és árnyékolástechnikára van szükség. Az északi tájolású épületet a ház hőszigetelésére használják, ideális dolgozószobának, irodahelyiségnek vagy stúdiónak. Mivel nincs közvetlen napfény, a legtöbb növény számára ideális. A nyugati tájolás a nap utolsó sugaraival és a naplemente gyönyörű látványával jutalmazza Önt.

Egy télikert építésének költségei körülbelül 20%-kal magasabbak, mint egy téglából épített, tetővel és ablakokkal ellátott helyiség építésének költségei. Ha télikert mellett dönt, minőségi anyagokat kell választania.

A munkánk

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.