Emelő-toló portálok

Fény akadályok nélkül

A nagy üvegfelületek a trend, amelyek több fényt hoznak a lakóterekbe. Minőségi szerelvényekkel akár 12 m széles folyosót is kialakíthatunk. A szárny kényelmes csúsztatásához motoros meghajtást kínálunk, amely a fogantyúba beépített gombbal vagy távirányítóval működtethető.

  • Az előtolás és a löket motoros rendszer opciója a motoros fogantyúba beépített gombbal vagy távirányítóval vezérelhető.
  • A betöréssel szembeni ellenállás WK2 biztonsági osztályig moduláris.
  • Akadálymentes küszöb hőszigeteléssel

Teljes üvegezésű keret nélküli falak

Teljesen üvegből készült keret nélküli tolófalak a modern üvegarchitektúrához. Faltól falig, padlótól mennyezetig érő üveg. A 6 mm-es biztonsági üveg alkalmazásának köszönhetően védelmet nyújt az üvegtörés és a betörés ellen.

A munkánk

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.