Fa ablakok

A tökéletes átláthatóság és csend érdekében

Fa ablakokat és euróablakokat gyártunk személyes hangvételben.

Szerződéses szolgáltatás akár 10 év garanciával.

Lehelje a fa lelkét otthonába fa ablakainkkal. Tanácsot adunk a formák, a nyílás és az anyag kiválasztásával kapcsolatban. A fa egy csodálatos és tisztán természetes anyag. Megfelelő karbantartás mellett a faablakaink több mint 100 évig tartanak.

Tapasztalt asztalosaink precíz kézimunkáját a legmodernebb gyártási technológia egészíti ki, beleértve a tanúsított biztonsági osztályt, és a kevés szlovákiai gyártó egyikeként.

A minőségi faablak alapja a minőségi fa. Az ablakok gyártásához prémium minőségű, többrétegű eurofenyő, fenyő, vörösfenyő, meranti és tölgy kerül felhasználásra.

A faablakok a Siegenia Titan AF szerelvényekkel vannak ellátva – igény szerint biztonsági vagy rejtett szerelvényekkel. A Remmers többrétegű bevonata egy automatizált soron tökéletesen védi a fát. Az alkatrészgyártási módszernek köszönhetően képesek vagyunk az alkatrészek legmagasabb minőségű és legtökéletesebb felületkezelését létrehozni, és így elérni az ablakok leghosszabb élettartamát. Az ablakok és ajtók régi megjelenésének elérése érdekében a felületet ecsettel lehet befejezni.

Ajánlatunk

A munkánk

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.