Easy Flat – S

A modern, sima, szögletes vonalakkal rendelkező design ideális egy modern keret kialakításához, de már magas hőszigetelő tulajdonságokkal azok számára, akik egyedi, vonzó kialakítású és a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező ablakokra vágynak.

A Termoscudo egy magas hőszigetelő képességű XPS-profilokból álló rendszer, amely a fa és az alumínium közé kerül. A Termoscudo segítségével már 78 mm vastagságú fából is lehet passzív ablakokat készíteni.

A Termoscudo szárnyprofil speciális adalékanyagokkal rendelkezik, ezért a hőszigetelés lambdája 0,059 W/m2K. Passzívházakhoz készült termék, a vázszerkezet hőszigetelő tulajdonságait a Passivhaus Intézet tanúsítványa igazolja.

Dr. Wolfgang Feist, Darmstadt.

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.