Exkluzív tömörfa bútorok

A luxus és a kényelem érzése

Minőségi és tartós tömör fából készült egyedi bútorokat kínálunk, amelyek stílust, eleganciát és tartósságot hoznak otthonába.

Exkluzív bútoraink minden egyes darabja aprólékos kézműves munka és a részletek iránti szeretet eredménye. Mestereink sokéves tapasztalata tükröződik minden faragott mintában és dizájnban, egyedi, művészi értékű alkotásokat létrehozva.

Exkluzív tömörfa bútorokból álló kollekciónk gyönyörű ágyakat, elegáns asztalokat, kényelmes kanapékat és számos más kiegészítőt tartalmaz, amelyek fokozzák a belső tér varázsát és karakterét.

A munkánk

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.