Régi történelmi ablakok javítása

Eredeti szépség és funkcionalitás

Képzett mesteremberekből és szakértőkből álló csapatunkkal tudjuk, hogyan keltsük életre még a legrégebbi és legnehezebb ablakkereteket is. Eltávolítjuk a sérült alkatrészeket, kiélezzük a részleteket, és gondoskodunk arról, hogy ablakai ismét erősek és megbízhatóak legyenek.

A régi ablakok javításakor ügyelünk arra, hogy megőrizzük azok hitelességét és báját. Hagyományos eljárásokat követünk, amelyek az ablakoknak jellegzetes megjelenést kölcsönöznek, miközben biztosítják, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak.

Nem számít, hogy milyen régi ablakai vannak – fa, panoráma vagy történelmi ablakok, szervizünk készen áll a kihívásra. Mindent megteszünk, hogy megspóroljuk Önnek az új ablakok költségeit, és olyan ablakokat hozzunk Önnek, amelyekre büszke lehet.

A munkánk

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

This site is registered on wpml.org as a development site.