Bejárati ajtók szerelvényei

KFV szerelvények

A bejárati ajtó felszerelése nem csak a zárásról szól. Ez mindig a négy fal közötti biztonságérzetről is szól. A KFV modern zárrendszerek széles választékát kínálja a megbízható többpontos záraktól a pánikzárakig. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően a lehető legmagasabb termékminőséget kombináljuk.

KFV több ponton történő lezárások

HANDLE CONTROL

A zárt ajtón lévő fogantyú felemelésével a zárszerkezetek a kereten lévő ellenanyákba csúsznak. A zárat ezután a középső retesz kicsúsztatásával kulccsal rögzítjük.

AS 4050: 4 reteszelőcsap
AS 4350: 2 csapos kupakok
AS 2300: 2 csapos kupakok
AS 2500: 2 kampós sapka
AS 2600: 2 tűsapka + 2 kampósapka
AS 2750: 2 kampós zárószerkezet + 2 tűs lövőszerkezet
AS 8250: 4 reteszelőcsap

Teljesen fém sín

Minden típusú zárhoz használhatóak, növelik az ajtó biztonságát, biztosítják az ajtókeret egységes megjelenését.

KULCSMŰKÖDÉS

A kulcs a kiegészítő záraknak az óraszerkezetbe történő behelyezését és a középső retesz kihúzását vezérli.


KFV GENIUS®

A szlovák piacon az utóbbi időben egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az építtetők részéről az igényesebb, nagyobb betörésállóságot és nagyobb üzemeltetési kényelmet biztosító alternatívák iránt.
A lakó- és kereskedelmi épületek mechanikai és elektronikus biztonságával szemben támasztott magas követelményeket a neves német KFV cég GENIUS jelöléssel ellátott zárja teljesíti.

Jellemző

A zár integrált vezérlőelektronikával és elektronikusan vezérelt meghajtással rendelkezik. Az ajtó bezárás után automatikusan záródik – a retesz és a további zárómechanizmusok (kampók, csapok vagy ezek kombinációja) kihúzásával. Ha az ajtó nem záródik elektronikusan (pl. mechanikus akadály miatt), a rendszer azonnal hangjelzéssel figyelmezteti Önt. Áramkimaradás esetén a zár a kulcs elfordításával működtethető.

Vezérlés

A zárakat távirányítóval (rádiós vagy infravörös) vagy transzponderkulccsal lehet kinyitni, amelyek lehetővé teszik egy hozzáférési hierarchia létrehozását.

szerelvények3

A 2-30 m hatótávolságú rádiótávvezérlő lebegő kóddal rendelkezik. Mindkét gomb külön-külön programozható. Két ajtó kinyitására alkalmas.

A 4-9 m hatótávolságú infravörös távirányító lehetővé teszi az ajtó zárását és nyitását is. Minden generált kód csak egyszer használható, utána érvénytelen. Az ajtó zárásán kívül a zárógomb segítségével aktiválható pl. riasztás.

Az elemmentes transzponderkulcs lehetővé teszi az érintés nélküli feloldást, ha az érzékelőtől 4-6 cm távolságra van elhelyezve. Lehetővé teszi az elveszett transzponderkulcs hozzáférési jogosultságának célzott törlését.


A lakóépületekben az ún. kilépő gombot, amely az épület bejárati ajtajának belső oldalán található. A zárat az egyes lakásokból is fel lehet nyitni a házi telefon gombjának megnyomásával.

io-homecontrol® multifunkciós távirányító

Egyedülálló innovatív megoldás: a KFV-Genius rendszer az io-homecontrol® protokollal működik. A KFV egy egyedülálló multifunkciós távirányítót kínál, amely az io-homecontrol® kommunikációs protokoll segítségével képes vezérelni a Genius rendszert.
A közös ellenőrzési protokoll-megállapodás a különböző területek lakástechnológiájának irányítását hozza magával. Használható ajtók, tetőablakok, redőnyök és napellenzők, világítás, fűtési és légkondicionáló berendezések, biztonsági rendszerek, garázskapuk, valamint a KFV GENIUS többpontos elektromos zár és a SIEGENIA-AUBI MHS400 motoros tolórendszerek vezérlésére.

This site is registered on wpml.org as a development site.