Festett üveg

Egyedi és kivételes

Az ólomüvegek szeretettel és művészettel készülnek, színes üvegfóliák és hagyományos technikák felhasználásával. Minden egyes ólomüveg eredeti és egyedi, így biztosítva, hogy az Ön fa ablaka egyedi és különleges legyen.

A festett üveggel ellátott faablakok tökéletes módja annak, hogy szépséget és egyedi hangulatot varázsoljon otthonába. Különböző mintákat, motívumokat és színeket tudunk létrehozni, hogy megfeleljenek az Ön elképzeléseinek és a belső tér stílusának.

Hadd segítsünk Önnek olyan fa ólomüveg ablakot készíteni, amely minden nap örömet és csodálatot fog okozni Önnek. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a szépséget és a művészetet egy olyan darabban, amely otthonának dísze lesz.

A munkánk

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

This site is registered on wpml.org as a development site.