Belső ajtók

Tér a magánélethez

A beltéri ajtók és keretek furnérozottak (az egyszerűtől az exkluzív furnérokig) és tömör fából készülnek. Egyedi ajtók az Ön ízlésének megfelelően – sima, kazettás, üvegezett. A modern és a rusztikus formáktól kezdve ajtóink megnyitják a teret, és élvezetesebbé teszik az életét.

Nyíló, tolóajtókat, valamint rejtett zsanérokkal és modern mágneses zárakkal ellátott, zsanér nélküli kivitelben is gyártunk.
Az ajtók felületkezeléséhez kiváló minőségű Remmers lakkokat használnak. Különböző speciális effektusokat is elő tudunk varázsolni, mint például a régi kopott fa megjelenése, patinásodás, antik hatás, gyöngyház hatás, fémes hatás, nyitott pórusú lakk.

Ajtó vizualizáció

A munkánk

A munkánk

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.