Bejárati ajtók

A maximális biztonság és szépség egyben

Bejárati ajtókat és kapukat gyártunk különböző kivitelben – fa és fa-alumínium. A felhasznált anyag ragasztott, többrétegű prizma vagy szendvicspanel. A felhasznált fafajok: lucfenyő, vörösfenyő, fenyő, meranti és tölgy. Kívülről alumínium burkolat is lehetséges.

Az ajtók és kapuk magas biztonságot nyújtó, többpontos biztonsági zárakkal vannak felszerelve. A zárakat távirányítóval, ujjlenyomattal vagy érintés nélkül, 4-6 cm távolságból lehet kinyitni.

A felületkezelés megegyezik a Remmers ablakokkal. Kiváló felületkezelésként az Aquawood Protor rendszert használjuk, amely biztosítja a felület magas mechanikai ellenállását a kopással, karcolásokkal, zsírokkal szemben. Kérésre különböző effektusok hozhatók létre – fémes vagy texturált felület. A bejárati ajtók és kapuk felületére legfeljebb 15 év garanciát vállalunk. Újdonság a rejtett zsanérokkal ellátott bejárati ajtó – ELEGANT típus.

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.