Az Unigroupról

Hagyományos szlovák termelő

Cégünk egy hagyományos szlovákiai gyártó, nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászárók gyártásában. 1997 óta gyártunk. 2000-ben megvásároltunk egy korábbi állami tulajdonú épületet, és megkezdtük az új gyártócsarnokok építését. Jelenleg 1 800m2 területen termelünk. 2005.1.1. óta a SOFT LINE ablakok legújabb típusát vezettük be a piacon 68 és 78 mm vastagságban. 2008-ban bevezettük a 92 mm-es profilt, amely passzívházakhoz is alkalmas.
2007.8.20. óta kezdtünk el ablakokat gyártani egy számítógép-vezérelt CNC megmunkáló központon, amellyel nagyobb kapacitású, pontosabb és magasabb minőségű gyártást értünk el, ahol az emberi tényezőt, amely a legnagyobb problémát jelentette a gyártás pontosságában, nagyrészt kizártuk. Az új technológiával együtt egy új ablakprofil is bevezetésre került, majd 2010-ben kibővítettük ablak- és ajtóportfóliónkat fa-alumínium ablakokkal és ajtókkal.

2010-ben a VERSENY ÉS GAZDASÁGI NÖVEKEDÉS Operatív Programnak köszönhetően egy félautomata felületkezelő gépsor került üzembe vállalatunknál.

2014-ben új CNC-technológiát telepítettünk az ablakgyártáshoz, ami nyolcszorosára növelte ablakgyártási kapacitásunkat. 2023-ban ismét új CNC-technológiát vásároltunk, ezúttal beltéri ajtók és atipikus bútorok gyártásához.

Richárd Forró

A Társaság tulajdonosa

A teljes vállalat vezetése Unigroup s.r.o

Daniel Barczi

Üzleti menedzser – Ajánlatok

Árajánlatok készítése, üzleti és műszaki tanácsadás

Email:
barczi@unigroup.sk

Tel. nem.:
+421 (905) 963-954

Zita Forró

Üzleti menedzser – Ajánlatok

Árajánlatok készítése, üzleti és műszaki tanácsadás

Email:
zitaforro@unigroup.sk

Tel. nem.:
+421 (905) 258-812

Boglárka Hodossy

Profi munkás

Kommunikáció a beszállítókkal, nyilvántartás, számlázás

Email:
administrativa@unigroup.sk

Tel. nem.:
+421 (907) 830-178

10 év
garancia

A fából készült termékeinkre garanciális és garancián túli szolgáltatást nyújtunk. Minden ajánlatunkhoz akár 10 év garanciát is adunk!
(szerződéses 10 éves szolgáltatással)

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

Védjük
a környezetet

  • Csak bio alapanyagokat használunk
  • A fahulladékból fa brikettet állítunk elő, amellyel a vállalat egész épületét fűtjük.
  • Fotovoltaikát használunk, ami a termelésünket elektromosan függetlenné teszi.
This site is registered on wpml.org as a development site.