Beépítés

Helyes telepítés a hosszú távú tartósság érdekében

A fogyasztók szemében gyakran az ár a legfontosabb. Az ablakok és ajtók tényleges beépítésével már nem foglalkoznak. A legtöbb ablakot csak szerelőhab segítségével szerelik be, gyakran még az ablakgyártó sem foglalkozik az ablak megfelelő beépítésével. Az STN 73 3134 szabvány szerinti ablak helyes beépítése 3 tömítési síkból áll. Mi az Illbruck i3 rendszert használjuk. A külső tömítés megvédi a szerelőhabot az esőtől, a nedvességtől és az UV sugárzástól, miközben biztosítja a közös szellőzést. A PU-hab középső tömítés hő- és hangszigetelést biztosít. A belső oldalon egy páraáteresztő szalag védi a középső tömítést a nedvességtől.


Egy másik beépítési lehetőség az impregnált tömörítőszalaggal történő beépítés, amely hőszigetelést, párazáró réteget képez a belső oldalon és vízzáró réteget a külső oldalon.

A munkánk

10 év
garancia

A fából készült termékeinkre garanciális és garancián túli szolgáltatást nyújtunk. Minden ajánlatunkhoz akár 10 év garanciát is adunk!
(szerződéses 10 éves szolgáltatással)

AZ ÖN SZEMÉLYES TANÁCSADÓJA 26 ÉVES TAPASZTALATTAL

Információra van szüksége a kiválasztással vagy a telepítéssel kapcsolatban? Szívesen adunk tanácsot az épületéhez legmegfelelőbb ablakokkal kapcsolatban.

This site is registered on wpml.org as a development site.