Alu Zero

A Zero rendszer a minimalizmus szinonimája. A homlokzat külső oldaláról csak az üvegezett terület látható, így a lehető legtöbb fényt juttathatja a helyiség belsejébe. A kialakítás szigorú és egyenes vonalvezetésű, speciális anyagból készült, amely magas hőszigetelést tesz lehetővé. A System Zero a feltűnő minimalisták vezetője. Hosszú élettartam, tökéletes faanyagvédelem, alumínium és fa színek széles választéka, egyedülálló hegesztett alumínium profilok látható illesztések nélkül, kiváló minőségű SIEGENIA TITAN AXXENT 34 szerelvények, természetes fa szépség.

  • Keret és szárny vastagsága 78 vagy 92 mm
  • A keret hőátadási tényezője Uf: 1,2 W/m2K (puhafa)
  • A keret hőátadási tényezője Uf: 1,5 W/m2K (keményfa)
  • Ug üveg hőátadási tényezője: 0,5 – 0,7 W/m2k
  • Ablak hőátadási tényező Uw: 0,75 W/m2k

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.