Alu SI SKY

Az Alu SI Sky rendszer tervei a Siegenia emelő- és tolóajtókra vonatkozó megoldásain alapulnak, nevezetesen az ECO PASS SKY axxent rendszeren. Ez egy modern konstrukció, amelyet a hagyományos rögzített szárny hiánya jellemez, míg szerepét a keretbe és a párkányba ágyazott ablaküveg rögzített része veszi át. Így érjük el a korlátlan üvegfelületek és a kiegészítő belső világítás hatását. Az Alu SI Standard rendszerhez hasonlóan a legmodernebb külső üvegezési rendszert alkalmazzák, amely alumíniumlemezeket használ. A többi Alu rendszerhez hasonlóan az Alu SI SKY alumíniumprofilok is elsősorban kész keretek formájában kaphatók, ragasztott vagy mechanikus sarokcsatlakozásokkal.

  • Keret és szárny vastagsága 78 vagy 92 mm
  • A keret hőátadási tényezője Uf: 1,4 W/m2K (puhafa)
  • A keret hőátadási tényezője Uf: 1,6 W/m2K (keményfa)
  • Ug üveg hőátadási tényező: 0,5 W/m2k
  • Ablak hőátadási tényező Uw: 0,75 W/m2k

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.