Alu Quadrant FB V

Az Alu Quadrat FB FB V a Quadrat FB rendszer olyan konstrukciós változata, amely lehetővé teszi a belső napvédelmi rendszerek beépítését az ablakrendszerbe anélkül, hogy az épület homlokzatának vizuális folytonosságát megszakítaná. Ebben a kivitelben az alumínium szárnykeretet további 4/6 mm vastag, egyrétegű üveggel látták el. A nyíló szárny integráló elemként működik. A nyitható szárny lehetővé teszi a napvédelem egyszerű felszerelését, az ellenőrzési munkákat és az üvegek közötti tér tisztán tartását. A gyártási változatok között szerepelnek alumínium keretek sarkokkal ragasztott és mechanikusan ragasztott változatokban.

Hogyan halad a megrendelés az Unigroupban

Ajánlat Megrendelés Egyedi gyártás Szerelés

Munkatársaink a nekünk küldött dokumentumok alapján készítenek ajánlatot. Tanácsot adunk, lehetséges alternatív megoldásokat javasolunk.

Ajánlatot kérek

Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot a megrendelés véglegesítése és aláírása érdekében. Megrendelése alapján előlegszámlát kap.

Megrendelését átadjuk tapasztalt kollégáinknak, akik precízen és szeretettel feldolgozzák azt olyan végső formába, amellyel Ön is elégedett lesz.

Termelés

Az új műalkotást közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk és telepítjük. Egy kis szekrénytől egy hatalmas üvegportálig.

Szerelés

Szeretnénk üdvözölni cégünkben,
ahol nemcsak mintákat, hanem gyártást és késztermékeket is megtekinthet.

Ablakok és ajtók szervizelése és javítása

Az ablakok és ajtók ki vannak téve az időjárásnak, és gyakran használják őket. A karbantartás elmulasztása hatással van a funkcionalitásra és a tartósságra, például télen a hőveszteségre. Rendszeres karbantartással ablakai olyanok maradnak, mintha újak lennének.

Szervizre van szükségem
This site is registered on wpml.org as a development site.